Először hasonlíthatjuk össze a Hyrule Warriorst 3DS-en és Wii U-n

2016. január 17.
3.6941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
MissRayman profilja, adatai
MissRayman
Hamarosan 3DS-en is kézhez kapjuk az idáig Wii U-exkluzív Hyrule Warriorst és mint minden átirat esetében, most is felmerül a kérdés: vajon a már lassan másfél éve köztudatban levő vagy az új verzió nyújt-e kellemesebb látványt.

Idáig úgy tűnt, a válasz egészen az annak idején idő előtt kiszivárgó, de már karnyújtásnyi távolságra levő játék márciusi megjelenésig várat magára, mi pedig már nagyon kíváncsiak vagyunk a végeredményre.

A japán 3DS eShop-ban már elérhető a Hyrule Warriors Legends játszható demója, egy YouTuber pedig kapva kapott az alkalmon, kipróbálta és egymás mellé tette a 3DS-es és Wii U-s gameplayt, hogy mi is könnyedén meg tudjuk állapítani a különbséget.

Nézd nagyban ezt a videót!Hyrule Warriorst és mint minden átirat esetében, most is felmerül a kérdés: vajon a már lassan másfél éve köztudatban levő vagy az új verzió nyújt-e kellemesebb látványt.'>
4 hozzászólás

nefaria

9 éve, 2 hónapja és 21 napja

Szerintem is kár hasonlítgatni. A címén és a játék stílusán kívül semmi hasonlóság nincs a kettő között... mosolygó smiley

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 2 hónapja és 22 napja

Ezt azért összehasonlítani szerintem elég nagy hülyeség volt. A kettő nem ugyanolyan erős gép és nem is ugyan olyan a felbontása a kettőnek.

válasz erre

totyak

9 éve, 2 hónapja és 22 napja

Érdekes összehasonlítás, csak felesleges. 3DS kisebb képernyőre, kisebb felbontással lett megtervezve. Ráadásul az egy gyengébb hordozható masina. Nincs alapja az összehasonlításnak.

válasz erre

VaPe

9 éve, 2 hónapja és 22 napja

Hát azért nagyon nagyon más de hát a felbontás sem mindegy. mosolygó smiley

Meg úgyis a hangulat lesz a lényeg, az pedig ennél a játéknál nagyon megvan... mosolygó smiley

válasz erre
Hyrule Warriors
12.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja