Elkaszálták a Devil's Third többjátékos módját

2016. június 24.
4.1351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már akkor erősen biztosnak tűnt a Devil's Third bukása - amit egyébiránt a nagyszerű Tomonobu Itagaki készített -, amikor kiderült, hogy a Valhalla Game Studios kizárólag Wii U-ra akarja megjelentetni alkotását, ami mellett később egy mindmáig várt PC-s változatot is megerősítettek.

A játék tavaly december végén került fel a boltok polcaira, és összességében teljes érdektelenség övezte, sem bővítéséről, sem sikereiről nem hallhattunk.

Mint kiderült: ilyesmiről nem is beszélhettünk, miután a későbbiekben sem sikerült összeszednie magát az alkotásnak, így a Nintendo úgy döntött, hogy lezárja ezt a történetet, és bár az egyjátékos kampány elérhető marad hozzá, a többjátékos élményeket biztosító szervereket azonban lekapcsolják.

Mivel ezzel elkaszálják a játék felét, a Devil's Third mostantól féláron illeszthető gyűjteményünkbe, így aki szeretné, 30 euróért már hozzáférhet az alkotáshoz - egyelőre kizárólag Nintendo Wii U-n.
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 6 hónapja

Féláron 30 euro, mennek ezek a halál fa**ára. Az nagyon sok érte.

válasz erre

rDAVE

8 éve, 6 hónapja

VaPe írta:
Ilyen játék WiiU exkluzivitással öngyilkosság volt.
Ennek pont az a lényege, hogy színesebb legyen a Wii U kínálata, plusz nem ez az egyetlen komoly játék a konzolra. A gond ott volt, hogy a játék harmatosan sikerült, elve baromi sok gond volt fejlesztés közben, többszöri motorváltás és eredetileg a becsődölt THQ adta volna ki. A Nintendo felkarolta, de hát hiába, ha a játék már a kritikusoknál megbukott, nemhogy eladásokban.

válasz erre

VaPe

8 éve, 6 hónapja

Ilyen játék WiiU exkluzivitással öngyilkosság volt.

válasz erre
Devil's Third
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja