Elérhetővé vált az Immortal Empires minden Total War: Warhammer III-tulajdonos számára

2023. február 16.
5.0161
Mikee profilja, adatai
Mikee
Egy epikus előzetessel jelentette be a Creative Assembly, hogy a tavaly megjelent stratégiai játékának, a Total War: Warhammer III-nak a kampánymódja, az Immortal Empires minden Warhammer III-at birtokló játékos számára ingyenesen elérhetővé vált.

Egyéves lett a Total War: Warhammer III, ami méltó módon zárt le a Warhammer-szériát, a tavalyi év legjobb játékai közé is bekerült. Az évforduló alkalmából egy hangulatos előzetessel jelentett be a Creative Assembly, hogy a három Warhammer-játék világát egyesítő játékmód, az Immortal Empires minden Warhammer III-játékos számára ingyenesen elérhetővé vált.

Az új kampánymódban egy minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel vagyunk kénytelenek szembenézni, elstartolt a káoszbirodalmak interdimenzionális inváziója, új legendás lordok, játékmechanikák, egységek, és új kampánytérképek is érkeztek a játékmóddal.

További jó hír, hogy a Total War: Warhammer III birtokában mostantól bárki nekiállhat az Immortal Empires-nek, a játék alapfrakcióival kezdhetünk bele a hódításba. A fejlesztők néhány adatot is közzétettek, a Realm of Chaos kampányban 4,743 évnek megfelelő időt töltöttek el a játékosok, a megjelenés óta pedig 11 millió kampányt játszottak le összesen.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

fighterlaci

3 hónapja, 3 hete és 5 napja

Rohadt hangulatos, imádom ezt a szériát!

válasz erre

Mordorer

3 hónapja, 3 hete és 5 napja

Korrekt!

válasz erre
Total War: Warhammer III
20.480 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt