Elárulta a Sony, miért törölték a Star Wars: KOTOR Remake előzetes anyagait

2023. október 02.
12.3671
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Star Wars: Knights of the Old Republic Remake törlésétől való félelmek közepette, miután a trailert priváttá tették és tweeteket töröltek, a Sony magyarázattal szolgált és bár a projekt még él, valószínűleg még sokáig kell várnunk a megjelenésére.

Mivel az Electronic Arts exkluzivitási szerződése idén lejár, a KOTOR remake az egyik első olyan Star Wars-cím lett volna (a Lego Star Warst leszámítva), amelyet több mint egy évtizede nem a kiadó felügyel. Stephen Totilo, az Axios portál munkatársa azt közölte, megkérdezte a Disneyt és a Sonyt is a törlésekről, utóbbi azt írta, hogy a licencelt zenét tartalmazó anyagokat leveszik, amikor az engedélyek lejárnak.

Ebből következik, amit Totilo is hozzátett, hogy miért járna le egy zenei licenc egy készülő játékhoz. Mindenesetre a remake talán még nem halt meg, még egy darabig nem kell rá számítanunk, a fejlesztés nagyon lassan halad. Még talán több év, mire megjelenik, ha egyáltalán eljut odáig, most úgy tűnik, a felek érdekeltek a projekt életben tartásában.

3 hozzászólás

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 2 napja

Most akkor miért is? Nekem nem tiszta továbbra sem.

válasz erre

fighterlaci

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nesze semmi fogd meg jól!

válasz erre

muki

2 hónapja, 1 hete és 3 napja

Hát, jó hírek nem érkeznek a játékkal kapcsolatban sajnos...

válasz erre
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt