Egyre többen kereskednek az eBay-en Elden Ring rúnákkal

2022. március 07.
35.1911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az elképesztő siker és népszerűség mellett rengeteg meglepő új helyzetet is teremtett a piacon az Elden Ring, elég csak arra gondolni, hogy a legfrissebb hírek szerint a játékosok már az eBay-en is vásárolhatnak maguknak rúnákat a játékhoz.

Már jelenleg is több millió rúnát találhatunk a kérdéses internetes bolt kínálatában, ami azért lehet fontos sokaknak, mert a rúnák elengedhetetlen kellékei a szintlépésnek, tehát megvásárlásukkal gyakorlatilag hivatalos keretek között csalunk, hiszen azt senki nem tiltja, hogy ne vásároljunk másoktól ilyen erőforrásokat.

Amennyiben valaki úgy dönt, hogy az eBay-en keresztülvásárolna rúnát, konkrétan a tranzakció úgy zajlik, hogy a pénz utalását követően a játékos megidézi az eladót az Elden Ring keretein belül, majd ott átadásra kerül az értékes loot, ami a szintlépést megkönnyíti, de sem a felszereléseink nem lesznek jobbak tőle, sem a bossokat nem győzzük le könnyebben vele, tehát nem is igazán értjük a nagy felhajtás mögötti okokat, de egyelőre virágzik az üzlet.
Elden Ring, elég csak arra gondolni, hogy a legfrissebb hírek szerint a játékosok már az eBay-en is vásárolhatnak maguknak rúnákat a játékhoz.'>
1 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 3 hónapja és 22 napja

Hát, ha a játék szabályai engedik, akkor miért ne. WOT-ban például benne van hogy nem adhatod el a fiókod, meg ilyenek.

válasz erre
Elden Ring
20.540 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Mitüzenarádió profiljaiPet profiljamarco profilja