Egymillió World of Goo letöltés csak az App Store kínálatából

2012. január 11.
2.0231
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2D Boy nagy büszkén jelentette be a reggeli órákban, hogy nemrégiben átlépte az egymilliós álomhatárt a World of Goo iOS rendszerekre érkezett változata, amelyet a Mac App Store kínálatából már ennyi fanatikus letöltött a kicsivel több, mint egy évvel ezelőtti premier óta.

A fejlesztők szerint a letöltések mintegy 29 százaléka iPhone és iPad Touch készülékekre történt, a maradék pedig a HD Universal változat volt iPad támogatással a fedélzeten.

Ezek mögött az adatok mögött eltörpül ugyan, de így is nagyon szépen beindultak a tavaly novemberben Androidra megjelent változatok eladási is, aminek ingyenes demóját közel félmillióan töltötték le, ám a teljes verziót ezidáig még csak 70,000 fanatikus vásárolta meg.

A World of Goo népszerűsége és sikere azonban így is megkérdőjelezhetetlen, reméljük illetékesei hamarosan egy minden platformra kiterjedő összesített eladást is bejelentenek, hiszen az már a többmilliós értékeket súrolhatja.
World of Goo iOS rendszerekre érkezett változata, amelyet a Mac App Store kínálatából már ennyi fanatikus letöltött a kicsivel több, mint egy évvel ezelőtti premier óta.'>
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 9 napja

***** jó gamma nagyon leköt

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 9 napja

Linuxon is nagyon elterjedt. Jó játék.

válasz erre

Braddock

13 éve, 3 hónapja és 9 napja

Hát ez nem nekem való!röhögő smiley

válasz erre
World of Goo
2.780 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja