Egymillió felett az első Professor Layton játék Japánban

2011. április 07.
1.8831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Professor Layton nevével ellátott videojátékok szerte a nagyvilágban sikeresek, ezek elsősorban sokkal inkább kritikai, semmint a kasszáknál elért eredmények.

Bár a teljes franchise összességében milliós eredményekkel büszkélkedhet, mindez inkább annak köszönhető, hogy számtalan epizód jelent már meg a sorozat berkein belül, amelyekkel összesen nem nehéz szép eredményt elérni. A Level 5 vezére, Akihiro Hino azonban a mai napra virradóra megerősítette, hogy nem csak egységben az erő.

Egy rövidke Twitter bejegyzésnek köszönhetően ugyanis Akihiro megerősítette, hogy az első Professor Layton cím, avagy a The Curious Village a napokban átlépte az egymilliós álomhatárt. Az eredmények a bejegyzés szerint Japánra érvényesek, és a 2007-es premiertől érvényesek. Arról nincs információnk, hogy a nyugati verziók milyen eredménnyel büszkélkedhetnek, de arra mérget vehetünk - és nem csak az egy éves csúszás miatt -, hogy még csak meg sem közelítették ezt az eredményt. A Professor Layton franchise-ból szerte a világon eleddig 11 millió példányban fogyott.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 6 hónapja és 19 napja

Most már egészen komolyan gondolkozom rajta, hogy ránézzek a játékra, annyi pozitív hírt olvastam róla. 11 milla a teljes sorozatból nem gyenge eladás.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja