Egymillió felett a tengerentúlon a Pokémon Black and White

2011. március 09.
1.9411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Japán sikerek után szinte biztosra vettük, hogy a Pokémon Black & White nyugati premierje is óriási robbanás lesz, és így legyen ötösünk a lottón, igazunk lett, az amerikai Nintendo legfrissebb bejelentéseinek értelmében ugyanis csak a tengerentúlon a megjelenés első napján nem kevesebb, mint egymillió kópia talált gazdára a játékból.

Hogy pontosak legyünk, 1.08 millióról beszélnek a papírosok, ami korrekt eredmény a keleti szigetországban történt 2.5 milliós, egy hét alatti teljesítményhez képest.

Arról sajnos nincs információnk, hogy itt az öreg kontinensen milyen fogyásokat produkált, illetve milyeneket várnak tőle az illetékesek, mindenesetre annyi szent, hogy meghatározó tényező volt a brit eladási toplistákon, ahol az első helyen végzett a DS-exkluzív cím. A Pokémon játékok rekordtartója eleddig egyébiránt a 2007-ben megjelent Pokémon Diamond and Pearl volt, amely 780.000 példányban kelt el a megjelenésének első napján. Reméljük hamarosan az európai eladásokról is beszámolhatunk nektek.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

Egy nap alatt egy millió? Még a legnagyobb címekből sem megy el ilyen mennyiség ennyire rövid idő alatt.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaKisember001 profilja