Advertisement

Egy titkos, extrém nehézségi fokozat került elő a Resident Evil 4 Remake demójában

2023. március 11.
19.8011
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Resident Evil 4 Remake láncfűrészes demója csütörtökön jelent meg és néhány játékos észrevette, hogy tartalmaz egy exkluzív nehézségi módot, amely látszólag véletlenszerűen jelenik meg a játék indításakor.
Advertisement

A játékosok szinte azonnal a demó megjelenése után jelentették felfedezéseiket, a fokozott nehézségű módot Mad Chainsaw Mode néven emlegetik, ami extrémebb kihívást ígér azoknak, akik próbára akarják tenni erejüket. A leírása szerint a végleges játékban nem lesz benne és egyszerre csak egyetlen lejátszás erejéig jelenik meg a demóban, amíg véletlenszerűen újra elő nem jön.

Bár a Capcom nem adott hivatalos jegyzéket erről a módról, az biztos, hogy az ellenségek nagyobb kárt okoznak és nehezebben béníthatóak le, valamint Dr. Salvador még fenyegetőbbé válik. A feszültséget fokozza a checkpointok hiánya, vagyis ha meghalunk, meg kell várni, hogy a mód újra megjelenjen. Ami magát a demót illeti, a játék nyitó pillanataitól indul, körülbelül 15-20 percig tart és korlátozás nélkül újraindítható.

Advertisement
5 hozzászólás

VaPe

2 hete és 5 napja

Kíváncsi leszek, mennyire lesz nehéz valóban...

válasz erre

Patrik94

2 hete és 5 napja

Attól függ kineke extrém nehéz. Nooboknak biztosan.

válasz erre

fighterlaci

2 hete és 6 napja

Legalább lesz értelme játszani vele...

válasz erre

Mordorer

2 hete és 6 napja

Az mindig jól hangzik, ha egy játék nehéz, mert az azt jelenti, hogy legalább kicsit hasonlít a régi játékokra, amikor még tényleg ügyesnek kellett lenni. Manapság már a játék is olyan rohadt könnyű hogy unalmas.

válasz erre

muki

2 hete és 6 napja

Hardcore zombihentelő mód!

válasz erre
Resident Evil 4 Remake
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljaKisember001 profilja