Egy rövid előzetesen keresztül nyerhetünk betekintést a Wo Long: Fallen Dynasty sztorijába

2023. január 17.
4.9531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Már nincs is olyan messze a démonirtós soulslike kaland, a Wo Long: Fallen Dynasty megjelenése, a stúdió ennek örömére egy friss előzetessel lepett meg minket, amiben a kínai Három Királyság földjén játszódó játék sztorijából kaptunk egy kis kóstolót.

Nem is olyan régen a Wo Long: Fallen Dynasty játékmenetéből kaptunk egy tíz perces bemutatót, most pedig a történetből kaptunk egy kis ízelítőt. A sztori szerint a Han birodalom hattyúdalát ismerhetjük majd meg, a cselekmény központi eleme pedig a végső elixírnek nevezett legendás tárgy lesz, ami a halhatatlanságot biztosítja a használója számára.

Névtelen főhősünk ezt az elixírt próbálja majd megszerezni egy rejtélyes öregember kérésére, természetesen ehhez démonok és szörnyek egész seregén kell majd magunkat átvágnunk, emellett egy-két legendás kínai hőssel is meggyűlik majd közben a bajunk.

A Wo Long: Fallen Dynasty 2023 március 3-án érkezik meg PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és PC-re, az előrendelők a "Zhuque" páncélla lesznek gazdagabbak, március 16-ig pedig egy további exkluzív "Baihu" páncélt zsákolhatunk be teljesen ingyen. További jó hír, hogy a a Game Pass kínálatában az első naptól kezdve elérhető lesz a kínai soulslike kaland.

Nézd nagyban ezt a videót!Wo Long: Fallen Dynasty megjelenése, a stúdió ennek örömére egy friss előzetessel lepett meg minket, amiben a kínai Három Királyság földjén játszódó játék sztorijából kaptunk egy kis kóstolót.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 6 hónapja és 11 napja

Nem rossz nem rossz. mosolygó smiley Várós game!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 6 hónapja és 12 napja

Ez ***** hangulatos lett!

válasz erre
Wo Long: Fallen Dynasty
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja