Egy rosszul sikerült frissítés miatt késik a The Division 2 új évada

2023. február 10.
34.1971
Botyi profilja, adatai
Botyi
A The Division 2 csapata értesítette a játékosokat, hogy a játék következő szezonja még tovább fog késni, miután a játék problémáinak javítása borzalmasan rosszul sült el, így most kénytelenek újraépíteni azt a rendszert, ami megakadályozza az új frissítés kiadását.

A múlt héten a fejlesztők kiadtak egy közleményt, amelyben azt írták, hogy az új szezon megjelenése egy lokalizációs probléma miatt késik. Sajnos az a frissítés, amely ezt a problémát orvosolná, olyan hibát okozott, amely tönkretette a játék ún. buildgeneráló rendszerét, így a csapat egyáltalán nem tudja frissíteni a The Division 2-t.

Normális esetben képesek voltak meghosszabbítani a korábbi szezonokat, de most még egy kisebb frissítést sem tudnak a játékba hozni. Ugyanakkor a fejlesztőcsapat elmondása szerint az elmúlt napokban szépen haladtak a probléma elhárításával, a rendszer kritikus pontjait már kijavították, hamarosan megosztják az új szezonra vonatkozó ütemtervet és lesz játékon belüli kompenzáció is.

A Division 2 11. évada egy teljesen új PvE módot, felszerelést, valamint megjelenési módokat hoz magával, emellett hibajavításokat és lootváltozásokat is tartalmaz majd a játékosok élményének javítása érdekében. A folyamatban lévő problémák miatt a pontos megjelenési dátum jelenleg nem ismert.

4 hozzászólás

fighterlaci

8 hónapja, 1 hete

Nagyon kemény.

válasz erre

Patrik94

8 hónapja, 1 hete


válasz erre

petrovicsz

8 hónapja, 1 hete és 1 napja

Hát bravó!

válasz erre

Ronalddo

8 hónapja, 1 hete és 1 napja

Hihetetlen hogy ennyire bénák!

válasz erre
The Division 2
6.449 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt