Egy oldalnézetes Soulslike platformer játék érkezik jövőre BIOMORPH címmel

2022. augusztus 11.
5.0561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Lucid Dreams Studio készülő 2D-s platformer játéka, a BIOMORPH a beharangozó előzetese alapján igazán ígéretesnek tűnik, mivel a Soulslike és Metroidvania stílusú programok elemeit fogja vegyíteni egymással.

A BIOMORPH egy posztapokaliptikus világba kalauzol el minket, hősünkkel Blightmoor városát látogatjuk majd meg, hogy választ találjunk a múltunkkal kapcsolatban. Különféle puzzle feladványokat kell majd megoldanunk, miközben a 2D-s platformer elemeken haladunk végig.

A harcok már egy fokkal izgalmasabbnak tűnnek, mivel a legyőzött ellenfeleink később feltámadnak, visszatérnek majd egy újabb és erősebb formában. A hősünket természetesen az utunk során talált kiegészítőkkel, fegyverekkel, különféle skillekkel fejleszthetjük majd, hogy legyen esélyünk a pörgős összecsapások során.

Érdekesség, hogy a legyőzött ellenségeink alakját felvehetjük, a képességeiket pedig bevethetjük majd a többi rondaság ellen. A sztori sem fog idő előtt unalomba fulladni, tartogat majd meglepetéseket a történet, utunk során meglepő és riasztó részletek derülnek majd ki hősünk származásával kapcsolatban.

Változatos helyszínek, bossharcok és egy felfedezésre váró város, Blightmoor vár majd ránk, szóval semmiképpen sem fogunk majd unatkozni a BIOMORPH játszása során, ami jövőre érkezik Nintendo Switch konzolra és PC-re.

Nézd nagyban ezt a videót!



BIOMORPH a beharangozó előzetese alapján igazán ígéretesnek tűnik, mivel a Soulslike és Metroidvania stílusú programok elemeit fogja vegyíteni egymással.'>
4 hozzászólás

Tommy

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

Mikee írta:
Sajnos még gameplay anyagot nem találtam a játékhoz. szomorú smiley
Annyi baj legyen, de ha lesz majd, hozzátok le! kacsintó smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 10 hónapja és 5 napja

Hmmm érdekesen hangzik, van benne csavar.

válasz erre

Mikee

1 éve, 10 hónapja és 6 napja

Tommy írta:
Kár hogy a trailer gyakorlatilag semmit nem mutat.
Sajnos még gameplay anyagot nem találtam a játékhoz. szomorú smiley

válasz erre

Tommy

1 éve, 10 hónapja és 6 napja

Kár hogy a trailer gyakorlatilag semmit nem mutat.

válasz erre
BIOMORPH
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profilja