Egy művész szerint a The Elder Scrolls Online ellopta az alkotásait

2023. április 11.
29.5211
Advertisement
Botyi profilja, adatai
Botyi
Egy művész azt állítja, hogy az alkotásait ellopták és kozmetikai elemként használták a The Elder Scrolls Onlineban, az állítólagos lopás híre a játék fejlesztőinek figyelmét is felkeltette, azóta felvették vele a kapcsolatot.

A cím számos kozmetikumot kínál, amelyeket a játék során lehet megszerezni, vagy mikrotranzakciókkal megvásárolni a játék valutája segítségével. Egy művész, aki a Twitteren Relan Daevath néven fut, azt állította, hogy a prémium skinek egyike lopott műalkotáson alapul, amelyet eredetileg ő készített. A kép 2020 júliusában került fel a Tumblr-fiókjukra és a Morrowind uralkodó isteneit ábrázolta.

Az alkotó szerint a Mercymother's Body Art című skin közvetlenül az ő művéből származik és a Twitteren és a Tumblr-en terjesztette a lopás hírét. A következő tweetje szerint a csapat felvette vele a kapcsolatot és azt mondták, hogy hamarosan tájékoztatják a helyzetről. A ZeniMax Online később saját közleményt adott ki, amelyben megerősítette, hogy kapcsolatban állnak a művésszel és azon dolgoznak, hogy "megfelelő megoldást" találjanak.

The Elder Scrolls Onlineban, az állítólagos lopás híre a játék fejlesztőinek figyelmét is felkeltette, azóta felvették vele a kapcsolatot.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 15 napja

Az kemény! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 15 napja

Ebbű még per lesz more! röhögő smiley

válasz erre
The Elder Scrolls Online
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja