Advertisement

Egy ideig még biztos nem lesz az Xbox Game Pass része a Diablo IV

2023. március 14.
17.2431
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Diablo IV nem fog az első napon megjelenni az Xbox Game Passra, ezt Rod Ferguson általános igazgató árulta el egy új tweetben, miután az esetleges megjelenéssel kapcsolatos spekulációk tovább folytatódtak.
Advertisement

Ahogy egyre közelebb kerülünk a hétvégi első Diablo IV bétához, a fejlesztők egyre több információt osztanak meg a játékról és úgy tűnik, hogy az Activision-Blizzard játékokra is ugyanaz a forgatókönyv vár, mint ami a Bethesda-címekkel történt. Még ha a Microsoft felvásárlása létre is jön, jelenleg nincs tervben a Diablo IV közvetlen Xbox Game Pass-on való megjelenése, legalábbis a kiadása után egyből.

Rod Ferguson így fogalmazott:

Kaptunk néhány kérdést a D4 Game Pass-on való megjelenésével kapcsolatban, és szeretném, ha tudnátok, hogy nincsenek terveink ezzel kapcsolatban.


A Diablo IV megjelenésével június hatodikát célozták meg, a játék korai hozzáférésű bétatesztje ezen a hétvégén, március 16-tól 19-ig tart. A játékosok a bétán való részvételükkel jutalmakat szerezhetnek, amelyeket a megjelenéskor átvihetnek a végleges játékba.

Advertisement
4 hozzászólás

rDAVE

2 hete és 3 napja

Se nem butaság, se nem hülyék, se nem meglepő. Minden Microsoft cím GP-ben landol megjelenéskor és mivel épp fel akarják vásárolni a komplett Activision-Blizzardot, így felmerült a kérdés, csakhogy még nem sikerült a felvásárlás.

válasz erre

fighterlaci

2 hete és 3 napja

Mondjuk meglepő is lett volna.

válasz erre

Ronalddo

2 hete és 3 napja

Hülyék lennének bedobni az ingyenes játékok közé, masszív pénztermelő.

válasz erre

muki

2 hete és 3 napja

Elég nagy butaság is lenne...

válasz erre
Diablo IV
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja