Advertisement

Egy hiba miatt kizár a Warzone 2.0, amíg nem veszed meg a Modern Warfare 2-t

2022. november 19.
31.1471
Mikee profilja, adatai
Mikee
A CoD battle royale epizódjának folytatása, a Call of Duty: Warzone 2.0 alig pár napja jelent meg, viszont felütötte a fejét egy bug, az ingyenes játék kizárja a játékosokat és arra kéri meg őket, hogy vásárolják meg a Call of Duty: Modern Warfare 2-t.
 

A Call of Duty: Warzone 2.0 alig pár napja debütált, sokan ki is szerették volna próbálni a battle royale programot, viszont felütötte a fejét egy bosszantó hiba a játékban. Több játékos is arra panaszkodik, hogy pár lejátszott meccs után a Call of Duty: Warzone 2.0 kizárja őket a játékból és arra kéri meg őket, hogy vásárolják meg a Call of Duty: Modern Warfare 2-t.

A két játék ugyanazt a klienst használja ugyan, viszont (elméletileg) a Warzone 2-t anélkül is játszhatjuk, hogy meg kellene vásárolnunk a Modern Warfare 2-t. A Redditen közzétett posztok szerint az alábbi felugró hibaüzenet fogadja a játékosokat:

Vásárold meg a Call of Duty: Modern Warfare 2-t, hogy minden tartalomhoz hozzáférhess.

A hiba azután lép elő, hogy a játékosok új meccset indítanak. Sajnos jelenleg a játék újraindítása sem segít, sőt, azoknál is felugrik a hibaüzenet, akik már megvásárolták a Call of Duty: Modern Warfare 2-t. Bízunk benne, hogy a fejlesztők villámgyorsan orvosolják ezt a problémát, mivel így hamar játékosok nélkül fog maradni a Warzone 2.

4 hozzászólás

fighterlaci

2 hónapja, 2 hete

Hát ez *****nagy. Vagy tényleg ekkora bal****ok, vagy így akarnak rávenni a vásárlásra. Egyik sem jobb a másiknál.

válasz erre

muki

2 hónapja, 2 hete

Menjmáááááár!!!!!

válasz erre

VaPe

2 hónapja, 2 hete

Érdekes "hiba".

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 hete

Az mennyire kemény!

válasz erre
Call of Duty: Warzone 2.0
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt