Egy előzménysztorit kap könyv formájában a Life is Strange: True Colors

2022. augusztus 02.
27.1501
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A játék készítői a Twitteren számoltak be arról, hogy a Square Enix népszerű point and click kalandjátéka, a Life is Strange: True Colors hamarosan könyv formájában tér majd vissza, az egyik népszerű karakterről kapunk majd egy eredetsztorit.

A Life Is Strange széria először fog bővülni regény formájában, korábban különféle képregények meséltek a játék világáról. A készülő novellás kötet Steph's Story címen érkezik majd 2023 március 21-én, a történetet Rosiee Thor, a fiatal young adult szerző jegyzi, aki korábban a Tarnished Are The Stars, a Fire Becomes Her, és a The Meaning of Pride című könyveket publikálta.

A történet Steph-ről, a Life is Strange: True Colors egyik mellékszereplőjéről fog szólni, aki a Life is Strange: Before the Storm című részben debütált még 2017-ben, majd visszatért mint prominens karakter a 2021-es True Colors-ban. A novella a főszereplőt és annak bandatársát, Izzie-t követi majd nyomon a legendás turnéútjuk során, ami végül Haven Springs városához vezette el őket.

A páros kapcsolatáról jelenleg csak annyit tudunk, hogy korábban romantikus szálak kötötték össze őket, majd valamilyen ismeretlen okból kifolyólag szakítottak, valamint volt nekik egy azóta felbomlott együttesük is. Nagy a valószínűsége, hogy ezekre és még sok más kérdésre is választ fog adni a 2023-ban érkező regény, szóval a Life Is Strange rajongóknak mindenképpen érdemes lesz majd beszerezniük a kötetet.

Life is Strange: True Colors hamarosan könyv formájában tér majd vissza, az egyik népszerű karakterről kapunk majd egy eredetsztorit.'>
4 hozzászólás

Mikee

1 éve, 9 hónapja és 14 napja

Patrik94 írta:
Fumax esetleg kiadhatná...
Pont erre gondoltam én is, az ő kínálatukba pont bele is illene.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 9 hónapja és 14 napja

Fumax esetleg kiadhatná...

válasz erre

Mikee

1 éve, 9 hónapja és 15 napja

fighterlaci írta:
Gondolom magyarul úgysem lesz...
Én azért bízom benne, hogy lesz hazai forgalmazó.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 9 hónapja és 15 napja

Gondolom magyarul úgysem lesz...

válasz erre
Life is Strange: True Colors
18.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja