Egy egészen új perspektívába viheti a sorozatot a Cyberpunk 2077 folytatása

2023. október 09.
13.9591
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha óriási összegek árán végül egy nagyon jó videojáték lett a Cyberpunk 2077-ből, azért ez nem jelenti azt, hogy a készítők a folytatás kapcsán egy biztos receptet előhúzva elkészítenék a tökéletes videojátékot.

Merthogy a második rész kapcsán senkinek ne legyen szemernyi kétsége sem, hiszen minderről maguk a készítők beszéltek részvényeseiknek a minap, aminek részeként már most szóba került az Orion kódnévre hallgató folytatás.

Persze konkrétumok még nem, de Pawel Sasko annyit már azért határozottan kiemelt, hogy egyelőre még nem döntötték el: maradnak-e a belső nézetnél a következő epizód kapcsán, vagy inkább egy egészen új irányba terelik a szériát és külső nézetes élményt varázsolnak belőle. Ti melyiknek örülnétek jobban?
Cyberpunk 2077-ből, azért ez nem jelenti azt, hogy a készítők a folytatás kapcsán egy biztos receptet előhúzva elkészítenék a tökéletes videojátékot.'>
2 hozzászólás

VaPe

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Mondjuk a motorban csak egy klikk a külső vagy belső nézet szóval nagy újítás nem lesz. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 3 hete és 4 napja

Szerintem az lenne a jó, ha nem változna alapvetően. Csináljanak belőle spinoffot, abban lehet más nézet meg játékmenet.

válasz erre
Cyberpunk 2077
12.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja