Egy co-op vikinges kaland érkezik hamarosan Vikings on Trampolines címmel

2022. augusztus 15.
4.6571
Mikee profilja, adatai
Mikee
Az Owlboy fejlesztőinek, a D-Pad Studio készülőben lévő oldalnézetes, pixel-art játéka az előzetese alapján kifejezetten szórakoztatónak tűnik, egy csapat vikinggel kell majd közösen végig trambulinoznunk a pályán változatos módokon.
 

A Vikings On Trampolines egy vérbeli partijátéknak ígérkezik, egy 4 fős kooperatív kaland, ahol változatos játékmódok, különféle kihívások, minijátékok során, csapatban vagy akár egyedül is trambulinozhatunk majd a pixeles viking harcosokkal.

A sztori módban a gonosz Balloonie-től kell majd megmentenünk a királyságot, miközben legyőzzük a boss segítőit, a Versus Mode során pedig a barátainkat taníthatjuk majd móresre. Természetesen rengeteg tennivaló, bossok, kihívások, minijátékok várnak még ránk emellett a játékban, aminek az irányítását a készítők szerint gyerekjáték lesz elsajátítani.

Számos felfedezésre váró világ vár majd ránk, amelyek mindegyike különböző arénákkal és főnökökkel rendelkezik majd. A sztori során feloldott pályák pedig később a Versus Mode során ismét visszaköszönnek majd. Pontos megjelenési dátummal még nem tudunk szolgálni, azért bízunk benne, hogy hamarosan fejest ugorhatunk majd a vikinges mókába.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Mordorer

1 hónapja, 3 hete

Ez nekem kegyetlen mód adja!

válasz erre

Patrik94

1 hónapja, 3 hete

fighterlaci írta:
Lost Vikingsre emlékszik valaki?
És tényleg!!!!

válasz erre

fighterlaci

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Lost Vikingsre emlékszik valaki?

válasz erre

zender

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Bakker, ezer éve nincsenek ilyen játékok! De nagy királyság!

válasz erre
Vikings On Trampolines
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaManiac profilja