Egy 79 éves gamer kedvenc játéka a Battlefield V

2023. július 30.
18.2041
Botyi profilja, adatai
Botyi
Egy Reddit-felhasználó megosztott egy képet, amelyen 79 éves nagyapja játszik a Battlefield V-tel, mindez azt bizonyítja, hogy a játék nem korlátozódik egy adott korosztályra, az idősek is élvezhetik a videojátékokat.

Gyakori sztereotípia, hogy a játék egy olyan hobbi, amelyet kizárólag a gyerekek, a tinédzserek és a 20-as, 30-as éveikben járó felnőttek élveznek. Egy gamer nemrég megosztott egy fotót a Battlefieldet játszó nagyapjáról, a kép nagyon üdítő és emlékeztető arra, hogy senki sem túl idős ahhoz, hogy élvezze a videojátékokat.

A Zestyclose_Oil4680 által közzétett fotón a nagyapja látható, amint egy régi TV-monitorra csatlakoztatott laptopból álló konfigurációval játszik a Battlefield V-tel. Néhány hozzászóló azt emelte ki, milyen furcsa, hogy ő már élt, amikor a 2. világháború - a játék alapjául szolgáló konfliktus - valóban zajlott. Rengetegen játszanak az idősebb korukban is és néhányan, mint például a Skyrim nagyi, Shirley Curry, még jelentős követőkre is szert tettek.

Egy 79 éves gamer kedvenc játéka a Battlefield V - 2. kép

Battlefield V-tel, mindez azt bizonyítja, hogy a játék nem korlátozódik egy adott korosztályra, az idősek is élvezhetik a videojátékokat.'>
2 hozzászólás

Patrik94

9 hónapja, 1 hete és 2 napja

Én is biztos ilyen leszek! röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

De nagy forma mosolygó smiley

válasz erre
Battlefield V
19.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja