Egész nap dolgoznak a Driveclub fejlesztői az online javításokon

2014. október 16.
1.6961
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A DriveClub-ot fejlesztő Evolution Studios azon fáradozik a nap huszonnégy órájában, hogy kijavítsa az online hibáit a PlayStation 4-es versenyjátéknak, ami kilenc napja jelent meg és még mindig problémákkal küszködik.

Egy a játék Facebook oldalára kihelyezett nyilatkozatban, az Evolution azt írja, hogy most vetnek be egy új játékfrissítést - szerverfeljavításokkal együtt - ami segít a szerverműködésen és a klub illetve multiplayer funkciókon.

Ráadásul az Evolution azt mondta, hogy időnként lényeges diagnosztikákat futtatnak, ami segíteni fogja a stúdió hálózati teljesítményének növelését. Ugyanakkor az Evolution figyelmeztet, hogy ezek a tesztek megszakíthatják az online játékot, de az ilyen helyzetek számát igyekeznek a minimumra csökkenteni. Az Evolution mondja:

Boldogok vagyunk, hogy sokatoknak már sikerült online játszani, de sajnáljuk, hogy sok játékosnak még mindig nehezen megy a csatlakozás. A nap huszonnégy órájában dolgozunk a kapcsolat javításán és azonnal tájékoztatni fogunk titeket, ha történik bármiféle előrehaladás.
DriveClub-ot fejlesztő Evolution Studios azon fáradozik a nap huszonnégy órájában, hogy kijavítsa az online hibáit a PlayStation 4-es versenyjátéknak, ami kilenc napja jelent meg és még mindig problémákkal küszködik.'>
3 hozzászólás

kpal

10 éve, 3 hónapja és 8 napja

Ekkora hibával kiadni , inkább halasztották volna .

válasz erre

totyak

10 éve, 3 hónapja és 8 napja

Ezzel jól betettek saját maguknak. Ki fogja ezek után jó szívvel megvenni a játékot?

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 3 hónapja és 8 napja

Béta teszt nem volt hozzá? Ott ki kéne derülni az ilyen problémáknak. Erre azért lehetett volna gondolni.

válasz erre
DriveClub
5.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profiljaBotyi profilja