Eeeekkkora az L.A. Noire térkép!

2011.05.14. 19:40
5.7911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Azt eddig is tudtuk, hogy a jövő héten érkező L.A.

Noire szép nagy terepet biztosít majd nekünk, a törvény leendő őreinek, s talán azzal is tisztában voltatok, hogy a város az 1947-es Los Angeles "tökéletes mása" lesz - a nemrégiben kiszivárgott, meglehetősen gyatra minőségű fényképek azonban jó eséllyel egyenesen elképesztenek majd benneteket. Igen, L.A. Noire városa ekkora lesz, mintegy 8 négyzetmérföldnyi területen teljesíthetünk majd szolgálatot a rendőrség kötelékében. Kukkantsátok meg őket, itt lejjebb!


Eeeekkkora az L.A. Noire térkép! - 2. képEeeekkkora az L.A. Noire térkép! - 3. képEeeekkkora az L.A. Noire térkép! - 4. képEeeekkkora az L.A. Noire térkép! - 5. képJócskán akad majd itt hely a furikázásra! A képek egyébként egy fórumról származnak, az ügyetlen kezű fényképész pedig óvatlanul kihagyott néhány részletet belőlük. Várjuk a további (jobb minőségű) képek felbukkanását!

A dátum május 20-a, ami jövő hét pénteknek felel meg, attól a naptól fogva közvetlenül szembesülhetünk L.A. Noire méreteivel - ha lesz időnk rá a számtalan reánk váró ügy mellett.

Xbox 360 és PlayStation 3 tulajdonosok előtt egyaránt tárva nyitva áll majd a bűnös város kapuja.
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 2 napja

Sok nem látszik, de az igen, hogy rengeteg az utca!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja