Kizárólag egyjátékos móddal érkezik a Halo Infinite?

2018. június 12.
3.4361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas pletykák érkeztek a Halo Infinite kapcsán, melyet a Microsoft a minap jelentett be, azonban túl sok információval nem szolgáltak róla a rajongóknak, lévén a projekt a fejlesztés korai stádiumában tart.

A játékot egyébiránt korábban már Brad Sams, a Microsoft dolgaiban rendkívül jól értesült Thurrott fejlesztője megszellőztette, most pedig, hogy igaz lett a hír, ismét előlépett, hogy egy érdekes kijelentést tegyen.

Emberünknek ugyanis szent meggyőződése, hogy a Halo Infinite csak egyjátékos kampánnyal érkezhet meg 2019-ben, majd egy évvel később, tehát 2020 magasságában kaphatja a kapcsolódó többjátékos porciót.

Sam egyébiránt azért ennyire biztos ebben a dologban, mert a Halo Infinite biztosan új grafikus motorra épül, és szerinte sokkal könnyebb felépíteni az új technológiára egy egyjátékos élményt, mint egy multit - a kettőt együtt pedig pláne. Meglátjuk!
Halo Infinite kapcsán, melyet a Microsoft a minap jelentett be, azonban túl sok információval nem szolgáltak róla a rajongóknak, lévén a projekt a fejlesztés korai stádiumában tart.'>
2 hozzászólás

muki

6 éve, 4 hónapja és 8 napja

De fura, általában fordítva szokott lenni! meglepett smiley

válasz erre

VaPe

6 éve, 4 hónapja és 8 napja

Na ez meglepő lenne! meglepett smiley

válasz erre
Halo Infinite
18.699 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2018
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaManiac profiljamarco profilja