DLC helyett regény bővíti a Mass Effect Andromeda történetét

2017. október 30.
4.3561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Mass Effect Andromeda mindennek tekinthető az EA történetéből, csak éppen sikersztorinak nem, így biztosak lehetünk abban, hogy sem hozzá kapcsolódó DLC, sem nagyobb kiegészítő nem várható hozzá, de a sztori azért így is kibővülhet hamarosan.

Mindössze nem úgy, ahogyan azt sokan szerették volna, hiszen kiderült, hogy Catherynne M. Valente belekezdett egy Mass Effect Annihilation nevű regény írásába, amelyből megtudhatjuk, hogy mi lett azzal a többi űrhajóval, ami elindult az Andromeda galaxis irányába, csak vagy nem ért célba, vagy egészen máshol landolt.

A regényből elsőként a Keelah Si'yah nevű bárka sztoriját ismerhetjük meg, amelyen több mint 20 ezer utas indult útnak a galaxis irányába a legkülönfélébb fajokból, azonban soha nem érkeztek meg céljukhoz, mert a regény előzetese szerint a fedélzeten egy szörnyű kór ütötte fel a fejét, amiről csakhamar kiderül, hogy nem véletlen baleset, hanem szándékos fertőzés lehet.

A Mass Effect Annihilation várhatóan 2018. június 26-án jelenik meg angol nyelven, magyar fordításról és kiadásról viszont egyelőre még nem tudunk.
Mass Effect Andromeda mindennek tekinthető az EA történetéből, csak éppen sikersztorinak nem, így biztosak lehetünk abban, hogy sem hozzá kapcsolódó DLC, sem nagyobb kiegészítő nem várható hozzá, de a sztori azért így is kibővülhet hamarosan.'>
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 8 napja

Így is lehet egy sztorit folytatni. Lényegesen gazdaságosabb is, mint dollármilliókért nem túl kelendő játékot készíteni.

válasz erre

marco

7 éve, 8 napja

Elisorne írta:
Aztán még filmet is forgatnak belőle, vagy sorozatot.
Hja kérem, vótmá. mosolygó smiley http://www.imdb.com/title/tt2140141

És van egy titokzatos in development is: http://www.imdb.com/title/tt1482455

Ki lesz ez facsarva rendesen.

válasz erre

Direktor

7 éve, 8 napja

Jó elbaszták ezt a szériát, pedig nagyon nem volt rossz game. A végén ugyebár abba kellett volna hagyni.....

válasz erre

Imperator

7 éve, 8 napja

Szóval ezek a dolgok nem derültek ki a játékból? Arra emlékszem hogy a főszál nem foglalkozott ezzel, viszont volt egy ehhez kapcsolódó mellékküldi, amit nem csináltam meg, úgy gondoltam ott csak kiderül mi volt a probléma a hajókkal, ezek szerint mégse.

válasz erre

Elisorne

7 éve, 8 napja

Aztán még filmet is forgatnak belőle, vagy sorozatot.

válasz erre
Mass Effect Andromeda
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profiljatotyak profilja