Direkt gamereknek készít okostelefont a Razer?

2017. október 12.
3.6131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a prémium kategóriás gamer kiegészítőiről ismert Razer felvásárolta a Nextbit csapatát, sokan elhintették pletyka szintjén, hogy a vállalat talán egy okostelefon készítésébe fogott, amit rengetegen őrültségnek hittek.

Most azonban mégis úgy tűnik, hogy nem volt légből kapott mindez, hiszen a Razer néhány órával ezelőtt egy olyan képet mutatott be hivatalos Twitter-oldalán, amely alapján november 1-jén valami hordozható, határozottan okostelefon méretű dolgot mutatnak be - profiljukból adódóan nyilván a gamereket megcélozva vele.

A gamer-kötődést erősíti mindemellett a fotó háttere is, amelyen több videojátékból kivágott képet láthatunk. Hogy az alábbiakban valóban egy gamereknek szánt okostelefon látható-e, esetleg az Nvidia Shield második generációja, netán valami más? Ezt egyelőre nem tudni, de november 1-jén minden kiderül!


5 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 6 napja

Rengetegen vannak úgy hogy minden legyen egybe mert kevesebb cuccot kell cipelni.
Az lehet hogy tényleg jó, de a legnagyobb bökkenő hogy évek óta alig fejlődött a legfontosabb összetevője ezeknek a cuccoknak: az akkumulátor!
Inkább van külön egy telefonom és egy kézi konzolom (PS Vita) hogy ha nagyon akarok játszani út közben akkor ne a telefont merítsem le.
Legjobban még egy olyan zenelejátszó eszköznek örülnék ami Spotify-t használ és képes WI-Fi-vel csatlakozni a hálózatra hogy legalább letöltsem rá a zenéket az alkalmazáson keresztül. Így zenét hallgatni is nem a telefonomon kellene és még kevésbé merülne.

válasz erre

Xelosz

7 éve, 6 napja

Telefonon max subway surfözök..
persze anno toltam pár komolyabb game-et is pl max payne vagy gta és stb de egyszerűen úgy elzsibbadnak az ujjaim ha sokáig tapizom, hogy az rettenet. nekem valahogy nem adja át az élményt mint mondjuk egy ps vita vagy egy switch akár.
telón csak az alkalmi tud lekötni pl várok a rendelőbe addig fél kézzel eltapizom az időt vagy híreket olvasok. na de komoly gaming?
esetleg ha lenne rá appjuk és kellő erősségű hardware amivel az otthoni konzolom akár pc-m tudna rá streamelni és én meg controllerrel telóról tolom az adott játékot. az menő lenne röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

7 éve, 6 napja

Már voltak ilyen gamer telefonok, mind nagyot bukott. Merészek.

válasz erre

Ronalddo

7 éve, 7 napja

totyak írta:
Miért lenne ez pont telefon? Akkor már inkább valami handheld.
Igen, akár az is lehet vagy valami tablet.

válasz erre

totyak

7 éve, 7 napja

Miért lenne ez pont telefon? Akkor már inkább valami handheld.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja