Decemberben a Battlefield 4, januárban a Battlefield Hardline bővül

2015. december 15.
4.2041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, hogy decemberben és januárban egyaránt érkeznek majd friss tartalmak a Battlefield-sorozat aktuális epizódjaihoz, azonban mindkét hónapban másik játék bővül majd.

A sort decemberben a Battlefield 4 kezdi meg, ami a tervek szerint még ma megkaphatja a Legacy Operations DLC csomagot, amely PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt ingyenes lesz, középpontjában a Battlefield 2-ből ismert Dragon Valley pályával, valamint egy új TDM csatatérrel, amelyet a Battlefield 3-ban megtalálható Noshahr Canals ihletett. A hardveres limitációk miatt a két pálya előző generációs konzolokra már nem jelenhet meg.

Nézd nagyban ezt a videót!





A Battlefield 4 mellett azonban a Battlefield Hardline is bővülni fog hamarosan, így az EA megerősítette, hogy január folyamán számíthatunk majd hozzá a Getaway DLC érkezésére, amivel kapcsolatban egyelőre még van egy kis kavarás, lévén a kiadó csak a Premium előfizetőknek ígérte be erre a hónapra a bővítményt, de ez még nem zárja ki azt, hogy a hagyományos játékosok is hozzáférhetnek ebben a hónapban - természetesen a szokásos 2 hetes csúsztatással.

A DLC egyébiránt négy pályát - Pacific Highway, Double Cross, Train Dodge és Diversion -, egy új játékmódot, négy járművet, három fegyvert a Mechanis kaszthoz, valamint számtalan más apróságot is tartalmaz majd a játékosok számára.
2 hozzászólás

jezzahun

9 éve, 23 napja

Nálam marad a ps3-as BF3.. na és miért? Mert ott sokkal jobban megy... 1 pályán megyek 0-24-ben az pedig a metro.. bár a sok báziscamper felb*sz de attól még élvezem.. a rush na meg a Beretta 93R mindig segít nekem!!! mosolygó smiley Only pisztoly szokott nálam lenni és bejön.. mosolygó smiley

válasz erre

wegh

9 éve, 24 napja

Nekem a DLCről mindig a fizetős csomag ugrik be, nem értem, ha ingyenes miért kell neki egyáltalán külön nevet adni? Nem elég, hogy jön egy patch pár pályával és kész? Na mindegy, inkább örüljünk, hogy ingyen van nyelvnyújtó smiley

válasz erre
Battlefield Hardline
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja