Csúszik a Cities: Skylines II konzolos megjelenése

2024. július 08.
5.3631
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Cities: Skylines II konzolos megjelenése eltolódik, mivel a Paradox elárulta, hogy a játék nem fogja tartani a 2024 októberi megjelenést, új dátumot nem osztottak meg, a port most már határozatlan időre csúsztatva van.

Ezt a csúszást ma délután jelentették be a Paradox fórumán, a fejlesztő azt írja, hogy a konzolos megjelenés még nem felel meg a "stabilitási és teljesítménycéloknak", ami megakadályozza, hogy az eredeti tervek szerint idén októberben megjelenhessen.

Hozzátették, hogy lassan, de folyamatosan azért haladnak előre, ugyanakkor még mindig vannak megoldatlan problémák. Várhatóan augusztusban elkészül a játék lehetséges kiadási buildje, amely alapos felülvizsgálaton megy keresztül.

Ekkor dől el, hogy mikorra tudnak megjelenési időpontot meghatározni - vagyis ha ezek a tesztek jól sikerülnek, akkor a jövő hónapban kiderülhet az új megjelenési időszak, ha nem, akkor még tovább kell várnunk.

Cities: Skylines II konzolos megjelenése eltolódik, mivel a Paradox elárulta, hogy a játék nem fogja tartani a 2024 októberi megjelenést, új dátumot nem osztottak meg, a port most már határozatlan időre csúsztatva van.'>
2 hozzászólás

fighterlaci

6 napja és 10 órája

Kabaré. röhögő smiley

válasz erre

Moby Dick

6 napja és 13 órája

Nem akkora katasztrófa.

válasz erre
Cities: Skylines II
18.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások