Csinos gyűjtői kiadásban is megjelenik a Shenmue III

2019. június 11.
3.6341
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem marad gyűjtői kiadás nélkül a Shenmue III - jelentette be mindezt az E3 alkalmából Yu Suzuki, aki PC-re és PS4-re egyaránt szeretné elhozni az alkotást ebben a formában, méghozzá igencsak kellemes extrákkal a főszerepben.

A kérdéses csomag ugyanis az alapjáték mellett tartalmaz majd néhány matricát, pár felvarrót, de az igazán nagy extra a kétoldalú tükör lesz - az egyik felén egy főnixmadárral, a másik oldalon egy sárkánnyal -, de azért érdemes kiemelni még a Shoji Door-stílusú asztali lámpát is a doboz kapcsán.

Ha lemaradtatok volna róla, a Shenmue III érkezését november 19-re tűzték ki PC-n és PS4-en is - előbbi esetében Epic Games Store-exkluzivitással -, de jött egy friss trailer is az E3-ról, amennyiben elkerülte volna a figyelmeteket.

Nézd nagyban ezt a videót!



Shenmue III - jelentette be mindezt az E3 alkalmából Yu Suzuki, aki PC-re és PS4-re egyaránt szeretné elhozni az alkotást ebben a formában, méghozzá igencsak kellemes extrákkal a főszerepben.'>
2 hozzászólás

totyak

5 éve, 2 hónapja és 15 napja

Attól, hogy maga a játék nem szép, jó még lehet. A gyűjtői csomagban az a lámpa ötletes, bár azért nem ártana tudni az árakat is.

válasz erre

Tommy

5 éve, 2 hónapja és 17 napja

Ezt már biztos nem venném meg gyűjtőiben... a második oké volt de ez, felemás nagyon nekem.

válasz erre
Shenmue III
10.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2019
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja