Cowboy Bebop crossover érkezik az Overwatch 2-be

2024. február 08.
12.0371
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas crossover körvonalazódik az Overwatch 2 háza táján, a Blizzard ugyanis bejelentette, hogy a Cowboy Bepop anime biztosítja majd a hátteret a játéknak a következő nagy frissítéskor, amit az aktuális szezonhoz igazítanak.

Merthogy úton a Season 9: Champions, amely várhatóan február 13-án indulhat majd útnak, a főszerepben rengeteg extrával, így a jól megszokott extra skinekkel, rengeteg átalakulással, új kozmikus krízissel és egyebekkel, a kapcsolódó trailer utolsó mozzanatai pedig elég határozottan elárulják nekünk, hogy körvonalazódik már a Cowboy Bepop tartalom is a háttérben.

Ez utóbbiról sajnos bővebb részletek még nem láttak napvilágot, ellenben február 13-ig még bőven van idejük a készítőknek arra, hogy minden fontos részletet megoszthassanak velünk erről, addig pedig örüljünk az eddig kitudódott részleteknek.

Overwatch 2 háza táján, a Blizzard ugyanis bejelentette, hogy a Cowboy Bepop anime biztosítja majd a hátteret a játéknak a következő nagy frissítéskor, amit az aktuális szezonhoz igazítanak.'>
2 hozzászólás

VaPe

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Patrik94 írta:
Ehh, biztos sok játékost érint. röhögő smiley Tolja egyáltalán valaki ezt a ****t?
Szerintem pont hogy lassan érdemes belenézni. mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ehh, biztos sok játékost érint. röhögő smiley Tolja egyáltalán valaki ezt a ****t?

válasz erre
Overwatch 2
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja