Code Vein E3 2017 gameplay videó

2017. június 15.
3.8761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Code Vein, avagy a Bandai Namco Dark Souls-stílusú vámpíros akció-szerepjátéka is megkapta a maga E3-as gameplay felvételeit, aminek köszönhetően nem kizárt, hogy tömegek szerethetik meg ezt a poszt-apokaliptikus kis különlegességet.

Amint ugyanis az alábbi felvételen látni, a Code Vein valóban erősen épít a Dark Souls nehézkes, taktikus ütközeteire, miközben félelmetes ellenfeleket és egy olyan különleges világot állít a középpontba, amelyet vámpírok, illetve vámpírszerű lények uralnak.

A Code Vein egyelőre nem rendelkezik megejelnési dátummal, csak az a biztos, hogy valamikor jövőre érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, az pedig elég sokat elmond róla, hogy már az alábbi gameplay felvétel is egy csúfos halálesettel végződik.

Nézd nagyban ezt a videót!



Code Vein, avagy a Bandai Namco Dark Souls-stílusú vámpíros akció-szerepjátéka is megkapta a maga E3-as gameplay felvételeit, aminek köszönhetően nem kizárt, hogy tömegek szerethetik meg ezt a poszt-apokaliptikus kis különlegességet.'>
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 4 hónapja és 13 napja

Ez konkrétan egy csőjáték lesz a látottak alapján. Egy métert nem enged letérni a játék a kijelölt útról. Nem szeretem, amikor ennyire korlátok közé szorítanak.

válasz erre
Code Vein
17.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja