Cliff Bleszinski szerint azért bukott meg a LawBreakers, mert túl sokat politizált

2020. február 05.
6.2431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A LawBreakers-t nagyon hamar letaszította az Overwatch, holott bőven lett volna potenciál a Gears of War alkotójának, Cliff Bleszinskinek avagy Cliffy B-nek a művében, a készítő pedig most az Instagramján osztotta meg véleményét, hogy miért bukott meg a játéka.

Szerinte az volt a probléma, hogy túlzottan erősen próbált meg politizálni magánemberként, és azt gondolja, hogy egy idő után már úgy kezdték az emberek jellemezni a LawBreakers-t, hogy ez annak a polkorrekt figurának a találmánya, aki például támogatná a gendersemleges WC-ket.

Állítása alapján a Boss Key Studios bezárása óta azon agyal, hogy mit csinálhatott volna másképp, ő pedig abban látja a problémát, hogy inkább nem tette szexivé a játékában a női karaktereket, valamint a diverzitást hangoztatta, ahelyett, hogy mondjuk maga a LawBreakers beszélt volna helyette.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hung it in the garage. Ironic the sign got kinda messed up in transport, ain't it? Ever since the studio closed I've been wracking my brain what I could have done differently. Pivot HARD when the juggernaut of Overwatch was announced. Been less nice with my design ideas and more of a dictator with them. One big epiphany I had was that I pushed my own personal political beliefs in a world that was increasingly divided. Instead of the story being "this game looks neat" it became "this is the game with the 'woke bro' trying to push his hackey politics on us with gender neutral bathrooms." Instead of "these characters seem fun" it was "this is the studio with the CEO who refuses to make his female characters sexier." Instead of "who am I going to choose" it became "white dude shoehorns diversity in his game and then smells his own smug farts in interviews" instead of just letting the product ... speak for itself. It's okay to be political when your company or studio is established for great product FIRST. But we were unproven and I regret doing it. (This will be quite the doozy of a chapter in the upcoming memoir.)

Cliff Bleszinski (@dudehugetank) által megosztott bejegyzés,

LawBreakers-t nagyon hamar letaszította az Overwatch, holott bőven lett volna potenciál a Gears of War alkotójának, Cliff Bleszinskinek avagy Cliffy B-nek a művében, a készítő pedig most az Instagramján osztotta meg véleményét, hogy miért bukott meg a játéka.'>
4 hozzászólás

Patrik94

4 éve, 8 hónapja és 27 napja

Vagy azért bukott meg mert **** volt...

válasz erre

rDAVE

4 éve, 8 hónapja és 27 napja

Imperator írta:
Csak én nem hallottam erről a játékról? Nem lehet hogy azért bukott meg, mert senki nem ismeri? röhögő smiley
Hát a hírek fele az volt, hogy mennyire nincs játékos. röhögő smiley

válasz erre

Imperator

4 éve, 8 hónapja és 27 napja

Csak én nem hallottam erről a játékról? Nem lehet hogy azért bukott meg, mert senki nem ismeri? röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

4 éve, 8 hónapja és 27 napja

Mondjuk az Overwatch akkor már rég kint volt és az ingyenes Paladins is nyílt bétában volt.

válasz erre
LawBreakers
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja