Civilization V: Felfedték a gyűjtői változatot

2010. július 10.
2.4631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A mostani trendeknek megfelelően a Firaxis Games és a 2K Games kooperációjában készülgető Civilization V sem kerülheti el a szebb, nagyobb, díszesebb, gyűjtőket megcélzó kiadást.

A kiadó úgy döntött, hogy ezúttal nem Collector's Editionre kereszteli a terméket, hanem a misztikusan hangzó Special Edition címkével vértezi fel. Ami számunkra kissé elszomorító lehet, hogy jelenlegi álláspont szerint mindössze az Egyesült Királyság és Észak-Amerika üzleteiben lesz beszerezhető, 60 font, illetve 99,99 dollár körüli áron. A dobozok a normál kiadással egyszerre jelennek meg, azaz szeptember 21-től (Angliában szeptember 24-től) lesznek megvásárolhatóak.

A pakk nagyjából a szokásos extrákkal érkezik:

5 fémből készült figura a Civilization V egységei alapján (a Reaper Miniatures gyártmányai)
2 CD-s soundtrack
"Kulisszák mögött a Firaxisnál" DVD
176 oldalas keménykötésű képeskönyv
Egyedi külső doboz

Mindezeket a lenti képen is megnézhetjük, ám erről érdemes tudni, hogy még nem a végső terv, azaz az összeállítás kinézete akár még változhat is. Természetesen a digitális disztribúcióról sem szabad elfeledkezni, nem tette ezt a 2K Games sem, hiszen a Civilization V Deluxe Edition kizárólag ilyen formában, Steam-exkluzívként látja meg a napvilágot. Ez bónuszként a babiloni civilizációt, valamint vezérét, Nebuchadnezzar II-t, rejti magában, amelyeket a bolti verziókhoz sajnálatos módon nem fognak mellékelni.

Civilization V: Felfedték a gyűjtői változatot - 3. kép

1 hozzászólás

Gerbo

14 éve, 11 hónapja és 20 napja

egész szép kis pack.. érdemes annak megvenni aki szereti a sorozatotmosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja