Civilization V: Exkluzív Steames kiadás, sok-sok extrával

2010. május 07.
1.8451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A 2K Games csapatának hivatalos bejelentése szerint jól jár majd, aki Steamen vásárolja meg saját Civilization V példányát, hiszen a digitális formátum most sok-sok extrát ígér a fanatikusoknak, köszönhetően a frissen leleplezett Digital Deluxe Editionnek, amely csomag kizárólag a Valve rendszeréről lesz elérhető.

Ám most valóban megéri ezt a nem kézzel fogható formátumot választani, ugyanis az alapjáték mellett olyan bónuszokat kapunk majd, mint a játék zenéi, egy mélyreható színfalak mögé tekintő, illetve egy teljesen új kampány, a babilóniai civilizációval a középpontban.

Ne csüggedjenek azonban a dobozos változat szerelmesei sem, hiszen bár még nem lett bejelentve, biztosan lesz egy velős gyűjtői kiadása is a programnak, sőt, már mérget vehetünk rá, hogy a sima kézzel fogható verzió, illetve a digitális program megvásárlása esetén is kapni fogunk egy ajándék DLC csomagot, amely a Cradle of Civilization Map Pack: Mesopotamia nevet viseli, és beszédes címe már mindent elárul tartalmáról. Így tehát kijelenthető, hogy mindenki jól jár, azzal kapcsolatban viszont már sokaknak komoly ellenérzése lehet, hogy az illetékesek elárulták, Steamworks támogatással érkezik a PC-exkluzív Civilization V, amihez nem csak a rendszer saját DRM-je, hanem az achievement-rendszer is hozzátartozik. A játék idén ősszel várható a boltok polcaira!
1 hozzászólás

Vendég

15 éve, 1 hónapja és 20 napja

Alig várom! A Civ 4-et agyon játszottam mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaXTomiX0029 profiljamarco profiljaKisember001 profilja