Bosszantó hibát javítanak a FIFA 23-ban

2023. február 20.
31.1021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A PC-s és a jelenlegi generációs konzol játékosai hamarosan letölhetik a nyolcadik címfrissítést, amely egy olyan Ultimate Team-hibát javít, amelyben a játékvezetők az egyik csapat színét viselik, így nehéz megkülönböztetni a csapattárstól, vagy az ellenféltől.

Az EA a közelgő javításban bizonyos mezeket, stadionokat, hajakat, fejpántokat, meccs előtti jeleneteket és címereket is frissít, hogy a játékbeli ábrázolások összhangban legyenek egyes klubok valós életbeli változásaival. Javítják azt is, amikor stabilitási problémákat okozott a PC-s játékosoknak az, valahányszor megnyitottak egy csomagot az Ultimate Teamben.

Ritka esetekben előfordulhatott, hogy a kamera helytelenül követett egy CPU játékost a VOLTA ARCADE módban, ezt is kezelték. Bár a fejlesztő nem jelentett be konkrét időpontot a frissítés megjelenésére, az általában a bejelentéstől számított 24 órán belül megérkezik. Ma tehát lehet számítani rá, a fájl mérete nem ismert.
3 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 2 hónapja és 10 napja

Az oszt igen! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

1 éve, 2 hónapja és 10 napja

De ilyenek egyáltalán hogyan kerülnek bele? röhögő smiley Hogy nem lehet erre figyelni? Évtizede csinálják évről évre. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 10 napja

Na az is valami. röhögő smiley

válasz erre
FIFA 23
15.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja