Bill Gates kapja a legtöbb spamet

2004. november 21.
1.5141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A Microsoft vezérigazgatója, Steve Ballmer szerint valószínűleg Bill Gates, a szoftvercég elnöke kapja a világon a legtöbb spam e-mailt - naponta több millió darabot.

Ballmer szerint Gates egy nap mintegy négymillió e-mailt kap, amelynek legnagyobb része valamilyen terméket, vagy szolgáltatást reklámozó levélszemét. Ugyanakkor gyakorlatilag egy teljes vállalati részleg dolgozik ezek szűrésén, így csak a töredékük jut el végül a világ leggazdagabb emberének postafiókjába.

Ballmer elmondta, hogy mivel a különféle hivatalos nyilvános rendezvényeken általában megadja e-mail címét, valószínűleg ő maga is kedvelt célpont, ám az általa használt fejlett spamszűrő technológiának köszönhetően naponta csak körülbelül 10 elektronikus levelet szokott kézhez kapni.

Bill Gates az idén januári davosi világgazdasági fórumot azt jósolta, hogy a technológiai fejlesztések jóvoltából a spam probléma két éven belül a múlté lesz. Jelenleg becslések szerint az e-mailek 80%-a levélszemét.
2 hozzászólás

rDAVE

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

Az "általa használt fejlett spamszűrő technológia" nem megengedhető mindenkinek, egy egész vállalati részleg nem fér el a házamban. röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja