Bill Gates: Az Xbox beelőzheti a PlayStation 3-at

2005. május 04.
2.4581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
"Az új generációs Xbox-nak megvannak az esélyei arra, hogy felvegye a versenyt a Sony piacvezető termékével"- nyilatkozta a Microsoft feje, Bill Gates a tegnapi gazdasági konferencián.

Korábban azért harcoltak, hogy berobbanjanak az Xbox-al a köztudatba, és még így is a második helyet sikerült kivívniuk maguknak versenyképes vívmányukkal- véli Bill Gates. A legelső Xbox nem csak egyszerű gyerekjáték volt, hanem egy sokoldalú szerkezet, ami alkalmas a játék mellett még zenehallgatásra, képnézegetésre, vagy éppenséggel videók lejátszására is.

Az újonnan fejlesztett készülék támogatja a HDTV-t, kompatibilis a nagyfelbontású tévékészülékekkel is. A legújabb IBM-től származó power-chip-ek képesek versenyre kelni a Sony 3-as Playstation-jeivel is, és akár az első hely elnyerésére is óriási esélyük van, visszaszorítva a konkurens vállalatot a második helyre. Bill Gates azonban többet nem árult el, hanem csak annyit közölt, hogy mindent megtudhatnak az érdeklődők a május 12-i MTV-bemutatóból.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 26 napja

Valóban jól eltalálták a célközönséget a 360-al, persze csak miután javítottak a hibákon. Mondjuk úgy, a Falcon alaplapos boxok már hódítottak. Az pedig, hogy PS3 vagy xbox, ízlés kérdése mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja