Bezár a The Sims fejlesztője!

2015. március 05.
2.3701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még mindig nem tértünk magunkhoz a döbbenettől, de mivel az Electronic Arts is megerősítette, muszáj feleszmélnünk: bezárja kapuit a The Sims és SimCity játékokról ismert Maxis csapata.

Közel 30 éves fennállása óta a stúdió ugyan megélt már szebb napokat is, de azt nem gondoltuk volna, hogy olyan komoly problémák vannak a háttérben, amelyek miatt lakat kerülhet a csapat ajtajára.

Hogy ezzel véget ér a The Sims-sorozat eddigi sikersztorija? Erre a kérdésre egyelőre még korai válaszolni, de az eddigi munkatársak többsége csatlakozik a Redwood Shores-ban, Salt Lake City-ben, Helsinkiben és Melbourne-ben székelő EA-divíziókhoz, hogy legalább az eddigi részek támogatását, illetve a negyedik rész betervezett kiegészítőit elkészíthessék.

A Kotaku forrásai szerint a stúdióbezárás oka már több hónappal korábbra nyúlik vissza, miután sem a SimCity, sem a The Sims 4 nem hozott akkora sikert, amekkorát az Electronic Arts elvárt volna.
7 hozzászólás

totyak

9 éve, 10 hónapja és 23 napja

Nem hinném, hogy ettől most a Sims sorozatnak vége lenne. Túl nagy cím, hogy hagyja elúszni az EA, valamit kitalálnak.

válasz erre

rDAVE

9 éve, 10 hónapja és 23 napja

Nagy hiba, ráadásul szerintem az EA hülyeségei miatt nem tudtak kiteljesedni. A Sims-et szerintem ez egyáltalán nem érinti, azt tudom elképzelni, hogy a The Sims Studio fogja tovább vinni "függetlenül".

WarriorAutobot: Van benne medence és csecsemő. Teljes testreszabhatóságot nem tudom mire érted, Sim készítés például ezerszer jobb. Telkek sem tűnnek kicsinek, legalábbis nekem. A Sims 3-as autókat meg hagyjuk, dísznek voltak... röhögő smiley 2-ben normálisan beszálltak, parkoltak, meg minden. A 3-ban odateleportálta, majd beleteleportált. Ha meg nem volt parkoló, akkor zsebrevágta... röhögő smiley A nyílt világ valóban megszűnt és csak közvetlen szomszédság járható be egyszerre, de szerintem simán megszokható a térképes dolog is és csak az elején fog hiányozni a nyílt közlekedés.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 10 hónapja és 23 napja

Őszintén sajnálom őket, de amit mind két sorozattal műveltek... hát így jártak, hogy bezárt.
A Simcity 4-et imádtam tényleg nagyszerű játék volt és még az is. A Simcity következő részével (Társadalmak) azzal nem játszottam, bár sok helyen nagyon leszólták. Viszont az új nem lett olyan rossz, csak az elején az állandó online kapcsolat, kis tér a fejlődésre. Utóbbi főleg például a vidámparkos pakknál zavaró, mert hogy fent tartsd a parkot és hogy minden bővítményt meg tudj venni ahhoz alig lesz tered... Meg a közlekedés... az igazi mestermunka! Fogja magát és végigmegy egy forgalmas úton hogy megforduljon és teljesen más irányba menjen el... és lényegtelen hogy a legforgalmasabb út van ott az ilyen hülyeségek miatt lesznek a nagy forgalmi dugók.
A Sims 4ből meg olyan dolgokat kapáltak ki amit a 3-ban sokan imádtak (köztük én is). Nyílt világ? Minek... Teljes testreszabhatóság? Felejtsd el... Nagy telkek? Elég lesz neked egy kisebb is... Tipegő? Az nem kell... Medence? Úgy se használta senki... Járművek? A random eltűnés az igazi!
Hát remélhetőleg nem szűnik meg egyik sem csak a jövőben értelmesebb irányba menjenek az EA-nél.

válasz erre

WillThaWheel

9 éve, 10 hónapja és 23 napja

zender írta:
Nem hozott akkora sikert? meglepett smiley Ebből élnek!!! Legközelebb mit zárnak be, a Fifa fejlesztőit? meglepett smiley
Nem fognak emiatt utcára kerülni, calm the f down! röhögő smiley

válasz erre

jezzahun

9 éve, 10 hónapja és 23 napja

jaj ne.... most mi lesz a világgal???

válasz erre

Ronalddo

9 éve, 10 hónapja és 23 napja

Hát ezek nem normálisak... wtf smiley

válasz erre

zender

9 éve, 10 hónapja és 23 napja

Nem hozott akkora sikert? meglepett smiley Ebből élnek!!! Legközelebb mit zárnak be, a Fifa fejlesztőit? meglepett smiley

válasz erre
The Sims 4
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja