Bemutatták az első nagyobb javítást a Blood Bowl 3-hoz

2023. március 25.
29.5061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Cyanide Studio és a NACON bemutatta a Blood Bowl 3 új frissítéseit és tartalmait, a visszajelzések alapján számos változtatást vezettek be a játék javítása és a problémák kijavítása érdekében, amely már elérhető minden platformon.

Az új javítás a játék monetizációs rendszerével kapcsolatban megfogalmazott egyik fő aggodalomra adott megoldást: mostantól a vásárlással, vagy játékbeli jutalommal feloldott Common, Rare és Epic felszerelések korlátlanul használhatók lesznek. Vagyis többé nem lesz szükség több sisak vagy vállvédő megvásárlására ahhoz, hogy más játékosokat is felszerelhessünk.

Azok, akik ugyanazt a felszerelést többször is megvásárolták, mostantól korlátlanul használhatják, és Warpstone-ban, a Blood Bowl 3 játékbeli valutájában kapnak visszatérítést. A fejlesztők a visszajelzések alapján tovább javítják a játékélményt, különös figyelmet fordítanak majd a versenyszezon előkészítésére és az előszezon során patch-ek fognak megjelenni.
Blood Bowl 3 új frissítéseit és tartalmait, a visszajelzések alapján számos változtatást vezettek be a játék javítása és a problémák kijavítása érdekében, amely már elérhető minden platformon.'>
3 hozzászólás

Moby Dick

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Még szerencse h foglalkoztak vele.

válasz erre

VaPe

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

Lassan akkor használható lesz.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 1 hónapja és 23 napja

El nem tudom képzelni hogy játszik valaki ezzel a ****ral. röhögő smiley

válasz erre
Blood Bowl 3
11.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja