Bemutatkozott a FIFA 23 karriermódja

2022. augusztus 04.
3.6431
Maniac profilja, adatai
Maniac
Friss videóval gazdagodott a minap a FIFA 23, aminek részeként lehetőségünk nyílik végre alaposabban is megismerkedni a kérdéses focis játék karriermódjával, amit most még biztosan Be A Pro név alatt találhatnak majd a rajongók.
 

A fejlesztői naplóból kiderül, hogy a játékmód alapos finomhangoláson megy keresztül, így minden eddiginél több figyelmet kell majd fordítanunk például focistáink fejlesztésével, így választott karakterünket már többféle személyiség felé terelhetjük majd, ami nemcsak a sportot, hanem gyakorlatilag a teljes karriert meghatározza majd.

Ezen felül játszadozhatunk majd a szerződésekből és a szponzorokból összegyűjtött pénzek elköltésével, és fontos, hogy most már nem kell minden egyes mérkőzést lejátszanunk a karriermódban, elegendő lesz csak a lényeges pillanatokban bekapcsolódni az eseményekbe. Nézzétek meg a gyakorlatban mindezt:

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

VaPe

1 hete és 5 napja

Az utolsó Fifára mindent beleadnak látom.

válasz erre

Patrik94

1 hete és 5 napja

Hogy grafikailagg ez még mindig mennyire nem fejlődik... Látszik hogy rámennek csak az arcra, a de a többi elem pár évvel ezelőtti szint. Jó mondjuk ennél a játéknál lehet tök mindegy...

válasz erre
FIFA 23
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja