Bejelentve az Iron Front: Liberation 1944

2011. május 09.
2.6991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Szinte hihetetlen, hogy a második világháborús tematika trendjének elmúlása után évekkel a Deep Silver csapata meg mer kockáztatni egy efféle videojátékot, de higgyük csak el, hiszen a csapat a hétvégén bejelentette az Iron Front: Liberation 1944-et, amely kivételesen nem egy stratégia, hanem egy jelenleg még tisztázatlan nézetű - FPS vagy TPS - akció lesz.

A fejlesztési munkálatokat az X1 Software csapata végzi, a programban pedig az 1944-es esztendőbe, a keleti frontra, egyenesen Lengyelország déli részére indulunk háborúzni.

A szovjet offenzíva kellős közepén állunk tehát az említett esztendő nyarán, ahol a Vörös hadsereg és a Wehrmacht oldalán szállhatunk harcba. A rövidke közlemény értelmében rendes kampány - kompetitív és kooperatív -, de online küzdelmek is várhatók majd a játékban, amelyben nem csak egyszerű lövész bakák lehetünk, hanem egy KirályTigris vagy éppen egy IS2-es páncélos kapitányai, de egy Focke Wulf 190, egy Stuka, netán egy Petlyakov PE-2 pilótái is. Első körben ennyit tudtunk meg az Iron Front: Liberation 1944-ről, amelynek életútját kiemelkedő figyelemmel kísérünk majd a jövőben. Érkezik kizárólag PC-re, valamikor az idei esztendő végén.
1 hozzászólás

totyak

10 éve, 7 hónapja és 25 napja

Nagyon sokan próbálják feldolgozni a különféle háborús témákat, talán már túl sokan is.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Magnumpi profiljamarco profiljaM.O.R.P.H. profilja