Bejelentve a War of the Roses, a Paradox Interactive legújabb alkotása

2011. augusztus 21.
2.1231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Paradox Interactive csapata a gamescom 2011 kiállítás keretein belül jelentette be a nagyvilág előtt Project Postman néven már korábban ismertté vált projektet, amelynek címe alapján biztosan nem arra gondoltunk volna korábban, hogy az illetékesek a legendás Rózsák háborúját dolgozzák fel a név alatt.

Márpedig a Fatshark csapatával kibővülten, a csapat legújabb alkotása a War of the Roses címre keresztelődött és egyenesen a 15. századi Angliába repít vissza minket, hogy átéljük a fentebb megnevezett konfliktust.

A játék egy csapatalapú, többjátékos módra és közelharcokra kiélezett akciójáték lesz a színtéren, amelyet betöltve néhány kaotikus csatába csöppenhetünk az akkori trónviszályban résztvevők oldalán. A War of the Roses mindezeken felül egy hátsónézetes alkotás lesz, ahol karakterünket a megszokott "nézd a hátam" kameranézetben irányíthatjuk, miközben kardokkal, harci fejszékkel, íjakkal és egyéb jellegzetes középkori fegyverekkel vesszük fel a harcot az ellenféllel. A program a tervek szerint egy szingli kampánnyal is büszkélkedik majd, de a hangsúly a multiplayer mókán lesz. A Paradox Interactive közleménye alapján a War of the Roses 2012-ben jelenhet meg, kizárólag PC-re.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

Szerintem borzalmas a játék, de ez ugye csak magánvélemény.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2011
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljamarco profilja