Bejelentették a Madagaszkár 3 videojátékot

2012. március 22.
3.0391
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már megszokhattuk, hogy amennyiben egy új animációs film üti fel a fejét a színen, ahhoz előbb vagy utóbb - de a gyakorlat szerint inkább előbb - egy játékadaptáció is érkezni fog.

Nem történt ez másképpen a Madagaszkár harmadik epizódjával sem, amihez a D3Publisher formálisan is bejelentette, hogy a Monkey Bar már javában készíti a játékos adaptálást Madagascar 3: The Video Game címmel, amelynek keretein belül magunk vehetjük irányítás alá Alexet az oroszlánt, Marty-t a zebrát, Melmant a zsiráfot és Gloriát a vízilovat

A négy főhős oldalán az lesz a célunk, hogy különféle kalandos úton-módon és könnyed feladatokat végrehajtva helyrehozzuk azt a korábbi galibát, aminek keretein belül a beszélő állatokat cirkuszba zárták.

Az európai körút azonban nem tetszik barátainknak, így a mi segítségünkkel fognak megszökni Chantal Dubois kapitány karmai közül, hogy visszatérhessenek New Yorkba. A játék a tervek szerint Nintendo DS-re, 3DS-re és Wii-re, valamint PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni, méghozzá június első napjaiban.
3 hozzászólás

jezzahun

13 éve, 21 napja

hát biztos megüti azt a szintet ami az ezelőtti részeknél volt..
szóval elég rossz lesz!!!!de lehet hogy kellemesen csalódok...

válasz erre

Braddock

13 éve, 21 napja

A kérdés csak az hogy mennyire cseszik majd el!

válasz erre

Vendég

13 éve, 21 napja

Szerintem rettenet gagyi lesz.

válasz erre
Madagascar 3: The Video Game
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaGargameth profiljaBotyi profilja