Advertisement

Bejelentették a Harry Potter: Years 5-7-t!

2011. május 19.
2.7661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A populáris védjegyek építőkockás megtestesítői visszatérnek: ezúttal ismét a Harry Potter univerzumban bukkannak fel szeretetreméltó LEGO figuráink, méghozzá a Harry Potter: Years 5-7 cím alatt, mely ezúttal az utolsó 3 könyvön, valamint a legutóbbi 4 filmen alapul.
 

A Harry Potter: Years 1-4 folytatása a Warner Bros. Interactive Entertainment bejelentése szerint az év utolsó negyedében várható, PC-re, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, PlayStation Portable-re, Wii-re, Nintendo DS-re, de még a PlayStation-család legújabb várományosára, az NGP-re (Next Generation Portable)-re is.

A LEGO Harry Potter: Years 5-7 a Muglik és a varázslók kalandos világaiba egyaránt elkalauzol minket. A Private Drive utcától egész az Abszol útig, Roxmortban és Roxfortban - plusz az olyan helyeken, mint Grimmauld-ot, a Mágiaügyi Minisztérium - egyaránt megfordulunk majd a Harry Potter varázslatos LEGO-adaptációjában. Új arcok, új kihívások, és persze újabb varázsigék várnak majd ránk, melyek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy legyűrhessük Tudjuk-kit...

"A LEGO Harry Potter: Years 5-7 egy magával ragadó élményt garantál a Harry Potter és a LEGO rajongóinak, amely szórakoztató és elérhető bármely játékos-korosztály számára" - mondta Samantha Ryan, a Warner Bros. Interactive Entertainment alelnöke. - A TT Games-nek sikerült minden olyat megragadnia ezzel a játékkal, amit a rajongók imádnak a Harry Potter univerzumban - és hozzáad egy különálló LEGO-s csavart is."
6 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 11 napja

ps2 - re is lesz amugy meg csinálnátok a official trailet is mindenesetre nagon várom

válasz erre

marco

12 éve, 8 hónapja és 20 napja

Vendég írta:
csak **** demó van mindenhol
Egy, vegyél vissza,

Kettő, év végén jelenik meg.

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 20 napja

Miért mi kéne te nyomorult? Vedd meg ha kell, rohadt kis idióta.

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 20 napja

a rohat büdös tetves életbe

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 20 napja

csak **** demó van mindenhol

válasz erre

skyman

12 éve, 8 hónapja és 21 napja

Hát nem tudom, igazából nekem a lego Harry Potter 1-4 se jött be igazából, bár az tény, hogy magából a történetből jobban tetszett az 5-7 rész.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljaBotyi profilja