Bejelentette a Blizzard a Diablo IV első zárt bétájának az időpontját

2022. szeptember 20.
13.1701
Mikee profilja, adatai
Mikee
Jó hírekkel szolgált a Blizzard a legújabb blogbejegyzésében, végre elárulták, hogy mikor indul a Diablo IV első hivatalos zárt bétája, emellett azt is megtudtuk, hogy kik vehetnek majd részt az első tesztalkalmon és hogy miket is próbálhatunk majd ki.
 

A kiszivárgott Diablo felvételek után a Blizzard úgy gondolhatta, hogy most már felesleges titkolózniuk, gyorsan bejelentették a zárt bétát. Rossz hír viszont a játékosok számára, hogy az első zárt bétába csak a legelhivatottabb rajongók kapnak majd meghívást, akik komoly mennyiségű órát öltek a Diablo II: Resurrected, a Diablo III és a Diablo Immortal játékokba.

A Helltide játékmódban Lilith csatlósai ellen kell majd megküzdenünk, cserébe Cindereket kapunk jutalmul, amiket exkluzív felszereléseket rejtő Helltide ládákra költhetjük majd. Nem árt viszont vigyázni, amennyiben meghalunk, a Cinderek is repülnek. A Nightmare Dungeonökbe is ellátogathatunk majd, amik minden eddiginél pokolibb kihívásokkal várnak majd ránk, cserébe magas szintű lootot zsákolhatunk majd be.

Nightmare Sigileket kapunk a Dungeonök kipucolásáért cserébe, amikkel még feljebb tekerhetjük a nehézséget. A Fields of Hatred PvP játékmód során pedig démoni csatlósokat küldünk majd csatába, akik Seeds of Hatred magokat gyűjtenek majd nekünk. A bétára a meghívókat november 18-ig fogják majd kiküldeni, a nyilvános teszt pedig 2023 elején indul.

4 hozzászólás

Ronalddo

1 hete és 6 napja

Hova húzzák már ezt a fejlesztést....

válasz erre

Ennek miért csináltak egy videót?

válasz erre

zender

2 hete

Hihetetlen hogy ezt is megértük!

válasz erre

muki

2 hete

Hát akkor ebbe én nem igazán férek bele.

válasz erre
Diablo IV
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja