Befutott az első Dungeon Siege III trailer

2010. július 27.
2.3671
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sokaknak hamarosan ünnepnap válhat a mából, hiszen nem kisebb hírrel dobjuk fel ezt a kicsit borongós júliusi délutánt, mint a nemrégiben bejelentett Dungeon Siege III debütáló trailerével.

A mozgóképtől ne várjunk sokat, az alig egy perces matéria ugyanis csupa feljavított jeleneteket tartalmaz, egyedül a legutolsó képsorok gameplay-gyanús mozzanatok csak, a többi látnivaló inkább animált koncepciós rajzokra hasonlít, a fennmaradó időt pedig az önreklámozás teszi ki.

Ennek hála megtudhatjuk, hogy az Obsidian milyen jó fejlesztőcsapat, mert ők dolgoznak a Fallout: New Vegas-on is, de a múltjukban kotorászva is belebotolhatunk komolyabb címekbe. A trailer megtekintése ugyanakkor mégis hatásos lehet, hiszen nagyon ráakadhatunk a Dungeon Siege III hangulatára, ami már fél siker, hiszen a két előd is híres volt erről a jellegzetességéről. Ha tehát kíváncsi vagy a Gas Powered Games által felügyelt alkotás első mozgóképére, alant megtekintheted. Érkezés valamikor jövőre, PC mellett immáron a két nagy konzolra is.

#tv#
Dungeon Siege III debütáló trailerével.'>
1 hozzászólás

Vendég

14 éve, 11 hónapja és 3 napja

EZ egy MMORPG LENNE?meglepett smiley

válasz erre
Dungeon Siege III
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja