Befutottak az első Fable III értékelések

2010. október 28.
1.8491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ez a nap is elérkezett végre.

Bár PC-re még várat magára a Fable III megjelenése, Xbox 360-ra itt Európában már most pénteken megjelenik a játék, ennek fényében a tesztpéldányok már néhány napja a kritikusoknál vannak, akik a tegnapi napon elő is hozakodtak az első pontszámokkal, hogy megtudjuk, milyen is lett valójában a sorozat harmadik tagja. Ha megnézzük a hír végén felsorakoztatott értékeléseket, megállapíthatjuk, hogy eszméletlen nagy a szórásuk, egy fikarcnyi egyetértés sincs a tesztelők között.

Az 55 és 60 százalékos pontszámoktól kezdve - D'Toid és Eurogamer - egészen a maximális értékelésekig terjed a skála, ami jelen esetben azt jelentheti, hogy nem árt óvatosan közelíteni a Fable III-hoz, mert ha egyszer a kritikusokat is ennyire megosztja, akkor mi lesz a játékosokkal? Természetesen a legnagyobb lehúzás ellenére is nagyjából 80-85 százalékon áll jelenleg átlagosan a harmadik Fable, tehát rosszul sikerültnek egyáltalán nem nevezhető. Íme a bizonyítékok:

D'Toid - 5.5
RPGSite - 92 %
TheSixthAxis - 10
X360A - 88
Videogamer - 8
Strategy Informer - 8.0
NowGamer - 9.2
IGN US - 8.5
The Escapist - 4/5
M2G - 9
Gaming Today - 80/100
Game Informer - 9.00
GiantBomb - 3/5
JVN - 17/20
Eurogamer Sweden - 8
Spong - 92 %
Beefjack - 9.5
Eurogamer Denmark - 6
Resolution - 9
Multiplayer.it - 9
The Guardian - 4/5
Joystiq - 4/5
CVG - 9.2
2 hozzászólás

totyak

14 éve, 6 hónapja és 3 napja

Ezek a pontok annyira szubjektívek. Az egyik pontozónak tetszik, a másiknak nem, hiszen különböző egyéniségek vagyunk. Lehet, hogy valamelyiknek éppen rossz napja volt. Soha nem alapozok semmilyen idegen véleményre. Mindig is azon a véleményen voltam, hogy magamnak kell kideríteni, hogy tetszik-e vagy sem.

válasz erre

Welar

14 éve, 6 hónapja és 3 napja

Én csak azt remélem hogy nem olyan rosszúl csinálták meg mint az első részt mert az nagyon rossz volt, főleg azért mert nagyon kötöttek voltak a lehetőségeid, és főleg a pálya.

válasz erre
Fable III
9.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaRemulto profiljamarco profiljatotyak profiljaGargameth profilja