Befarolt a TT Isle of Man: Ride on the Edge 3

2023. május 11.
4.9351
Botyi profilja, adatai
Botyi
A NACON és a RaceWard ma bejelentette, hogy elindult a TT Isle of Man: Ride on the Edge 3, a versenyjáték-veteránok által fejlesztett, a Tourist Trophy hivatalos játéka, ami a világ legveszélyesebb versenyének minden izgalmát kínálja.

A sziget és a híres verseny pontos bemutatásán túl teljes szabadságot kapunk, felfedezhetjük a Man-sziget több mint 193 kilométernyi útját, beleértve a Tourist Trophy hivatalos útvonalát, amelyet 1:1 méretarányban reprodukáltak. Széles választék áll rendelkezésre: 25 hivatalos versenyző, 39 Superbike és Supersport motorkerékpár, 32 pálya és 11 féle tevékenység.

Ehhez jön még a teljes online multiplayer élmény, nyílt vagy privát csapatok létrehozása, illetve heti és havi online versenyeken való részvétel. Ráadásul a platformok közötti határok elmosódnak a cross-gen kompatibilis többjátékos módnak köszönhetően. A fejlesztők szerint megtapasztalhatjuk a valódi vezetés érzését a rendkívül valósághűen viselkedő kormányon keresztül.

Nézd nagyban ezt a videót!



TT Isle of Man: Ride on the Edge 3, a versenyjáték-veteránok által fejlesztett, a Tourist Trophy hivatalos játéka, ami a világ legveszélyesebb versenyének minden izgalmát kínálja.'>
2 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 5 napja

Jó lesz ez. mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 6 napja

Trailer nem rosz de azért a játékra is kíváncsi leszek. kacsintó smiley

válasz erre
TT Isle of Man: Ride on the Edge 3
16.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja