Battlefield 3: Az orosz - A könyv már a boltokban

2011. november 30.
2.0481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Andy McNabről köztudott, hogy ex-SAS katona lévén nem idegenkedik a golyóálló mellénytől, és volt már fültanúja fegyverropogásnak; személyében minden adva van ahhoz, hogy pazar akcióthriller regényeknek adjon életet, s eleddig aligha adott okott a csalódásra.

Nos, mi történik, ha egy lapon említjük McNab nevét, illetőleg az EA nagyszerű franchise-át, a Battlefield 3-at? Minden kétséget kizáróan egy újabb frenetikus sikerű alkotás kerekedik ki a dologból, és erről a mai naptól fogva akár Ti magatok is meggyőződhettek, hisz immáron kicsiny hazánk polcai is roskadoznak Andy McNab és Peter Grimsdale közösen írt könyve alatt.

cím: Battlefield 3: Az orosz
írta: Andy McNab és Peter Grimsdale
műfaj: Akcióthriller
ára: 3490Ft

Battlefield 3: Az orosz - A könyv már a boltokban - 1. kép

Tartalom:

Ha visszafogta volna magát, még mindig a Szpecnaznál szolgálhatna. Civilizált, hivatali körülmények között, hálából a sokévnyi kitartásért és kegyetlenkedésért ? talán még embersége egy részét is visszanyerhette volna.
De Gyima sosem fogja vissza magát...

Szpecnaz. A név, amely félelmet kelt Orosz Anyácska ellenségeinek szívében. De maradt még bármi, amiért érdemes harcolni a rohamosan hanyatló országban? Gyima Majakovszkij, az elit különítmény egykori, nagyra becsült tagja már rég nem kér ebből.


Amikor Teheránban egy kétes múltú helyi dezertőr hatalmat szerez, a Kreml fejesei Gyimát választják a bevetés lebonyolítására: a célszemély tulajdonában van valami, amit a politikai döntéshozók bármi áron vissza akarnak kapni. Biztosra mennek, és nem tűrnek ellentmondást.

A Szpecnaz korábbi legendájának nem marad választása: csapatot toboroz a létező legkeményebb kiképzésben részesült és harctéren edződött katonák közül, hogy végrehajtsák feladatukat a világ legforrongóbb övezetében. Persze, ez nem maradhat rejtve a mindent látó amerikai kémműholdak elől...
Az orosz kommandó feltűnése újabb probléma Henry "Black" Blackburn őrmester számára, akit osztagával eredetileg egy elveszett egység felkutatására küldtek át az iráni határon. Keresniük sem kell a bajt, az hamar rájuk talál.

Ahogy az iráni helyzet fokozódik, Gyima és Black kénytelen lesz minden eddigi meggyőződését átértékelni, miközben maguk és bajtársaik túléléséért, a becsületükért és sok millió ember életéért küzdenek.

A regény hitelességét az egykori SAS-hősből sikerkönyvíróvá avanzsált Andy McNab garantálja, aki most is beleadott apait-anyait.

A kiadó weboldalán még egy 10 oldalas betekintőt is lehetőségetek van átnyálazni.
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 16 napja

Cpt_Nihil írta:
Ha gondolod, az efféle jeles eseményekről is szívesen tájékoztatunk
Köszi, kihagyom

válasz erre

Cpt_Nihil

11 éve, 11 hónapja és 16 napja

Vendég írta:
Először azt olvastam, hogy az orosz könyv a boltokban,mondom az ki a f*szt érdekel. Aztán rájöttem, hogy én vagyok a f*sz...
Ha gondolod, az efféle jeles eseményekről is szívesen tájékoztatunk

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 16 napja

Először azt olvastam, hogy az orosz könyv a boltokban,mondom az ki a f*szt érdekel. Aztán rájöttem, hogy én vagyok a f*sz...

válasz erre
Battlefield 3
2.690 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt