Baráti áron érkezik a BitFenix új háza

2017. augusztus 15.
3.8331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A BitFenix itthon még nem egy igazán ismert vállalat, ugyanakkor számos különlegességgel és olykor igen baráti ajánlataikkal hívták már fel magukra a figyelmet, nemrég pedig egy olyan újdonságot mutattak be, melyet a hazai felhasználók is nagy örömmel fogadhatnak.

A BitFenix Nova TG ugyanis 49 eurós ajánlott árat kapott, ami már önmagában nem vészes a számítógépházak piacán, de ezt tetézve edzett üveg oldallappal is büszkélkedhet a ház. Ebben az árkategóriában ez rendkívül jó ajánlatnak minősül, ráadásul ATX, Micro-ATX és Mini-ITX alaplapokkal is használható.

A csomagban még két darab 12 centiméteres ventilátort is találunk, a színeket illetően pedig fehér és fekete változatot kínál a vállalat. Arra érdemes még figyelni, hogy a grafikus kártyának 28 centiméternyi helyet hagytak a tervezők, így a legnagyobb darabok vélhetően nem férnek majd el benne, de egy középkategóriás konfigurációnak kiváló otthont adhat az újdonság.
4 hozzászólás

drift3r91

7 éve, 3 hónapja és 1 napja

Hát én a következő gépemet EATX alapokra helyezem, valószinűleg RYSEN 2-es széria 16 magra, oda kicsi a ház, de ilyen árért ajándék, bár a mostani gtx 780-am se férne bele szerintem.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 3 hónapja és 1 napja

Korrekt ár érte.

válasz erre

Mordorer

7 éve, 3 hónapja és 2 napja

Fura hogy állítólag haldoklik a PC piac de nap mint nap jönnek a jobbnál jobb házak. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 3 hónapja és 2 napja

Az tényleg nem vészes ár. Sőt, nekem még tetszik is a fehér.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja