Advertisement

Azt a kékhátú sündisznóját neki!

2013. július 30.
1.6741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Meglepő mondatok fültanúja lehet az a bátor játékos, aki beruház a legújabb Sonic ámokfutásra, az idén októberben Nintendo 3DS-re, és WiiU-ra megjelenő Sonic: Lost World-re.
 

A felnőtt füleknek készült mondatok - értsd káromkodások - azért kerültek végül a játékba hogy ezzel szélesebb réteghez jussanak el.

A durva nyelvezet elsősorban az FPS-ek és a túlélő horrorok sajátossága, ha a Sonicra, vagy a Mariora gondolunk, mindenkinek valami aranyos, gyerekjáték jut az eszébe, amely elé bátran leülhet a csemete, amint betöltötte a 3. életévét és már nem a szájába akarja gyömöszölni a konzolt. Azonban ne felejtsük el, hogy ebben a játékban Sonic perspektívájából küzdhetjük magunkat túl az akadályokon, és nyilván ez inspirálta, hogy FPS-szagú mondatokat is applikáljanak a játékmenetbe.

Az ESRB ezúttal 10+ értékelést adott a pár hónapon belül debütáló játéknak mert ilyen és ehhez hasonló mondatok fognak benne szerepelni:

Élve megnyúzlak! Régóta várom a halál hideg ölelését! Koporsóban visznek haza! Addig falom a sötét szíved, míg kövér nem leszek! Míg meg tudok fojtani egy Zetit, a kezeimnek semmi baja. Itt népirtás lesz!


Csak nekem tűnik úgy, hogy a Nintendo lassan azt se tudja mihez kezdjen?
3 hozzászólás

richie8

10 éve, 4 hónapja

Ezzel valóban megcélozzák a kívánt közönséget, csak a többit veszítik el...

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 4 hónapja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

10 éve, 4 hónapja

Erre én nem adtam volna 10-est, inkább 14+-t, vagy afölött. Ilyen hülyeségeket egy Sonic játékba kár belerakni.

válasz erre
Sonic: Lost World
10.499 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja