Az Until Dawn és a The Quarry fejlesztőjénél is leépítések várhatóak

2024. február 27.
12.9771
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Bloomberg szerint a brit SupperMassive mintegy 150 munkatársát értesítette arról, hogy elbocsátásokra számíthatnak, az Until Dawn és a The Quarry fejlesztőjétől a hírek szerint körülbelül 90 alkalmazottat küldenek el.

Az értesüléseket a SuperMassive megerősítette és az Egyesült Királyság törvényei által előírtaknak megfelelően egyeztetésbe kezdett a munkahelyek megszűnése miatt. Úgy fogalmaztak: "Nem titok, hogy a játékipar jelenleg jelentős kihívásokkal néz szembe és sajnos ez alól mi sem vagyunk mentesek".

Hosszas mérlegelés után átszervezést hajtanak végre, ennek eredményeképpen néhány dolgozótól megválnak. Tisztában vannak azzal, hogy ez a folyamat mennyire nehéz minden alkalmazottuk számára és szorosan együttműködnek az érintettekkel.

Hozzátették, erőforrásaikat az erősségeikre és a közelgő címekre összpontosítják, hogy biztosítsák a vállalat további fenntarthatóságát. Kapcsolódó hír, hogy január végén jelentette be Pete és Joe Samuels, a Supermassive társalapítói, hogy elhagyják a stúdiót.

2 hozzászólás

zender

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Mindent megcsinál au AI....

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 6 napja

Mindenhol. ez van.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja